Souhlas se zpracováním osobních údajů

1. Udělujete tímto souhlas společnosti Energie do domu s.r.o., se sídlem Bílkova 855/19, Praha 1, 110 00, IČO 18038387, DIČ CZ18038387, zapsané v obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze pod spis. zn. C 380556,, aby ve smyslu zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „zákon o ochraně osobních údajů“) zpracovávala tyto osobní údaje: jméno a příjmení, email, telefonní číslo. Ostatní údaje jsou nepovinné.

Jméno, příjmení, telefonní číslo a e-mail je nutné zpracovat za účelem vyřízení objednávky, případně využívání výhod souvisejících s registrací. Tyto údaje budou Správcem zpracovány na dobu trvání registrace. Pokud dojde k ukončení registrace, budou data uchovány na nezbytně dlouhou dobu pro vypořádání vztahů, nejdéle však 60 dnů.

2. Svůj výše uvedený souhlas můžete kdykoliv odvolat po přihlášení do uživatelského účtu a stisknutím “Odeslat žádost” o vymazání účtu nebo emailem na info@solshop.cz.

3. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

  • poskytovatelé IT služeb
  • externí dopravci (PPL, DPD, Česká pošta apod.)
  • poskytovatelé online platebních řešení

4. Společnost nemá v úmyslu předat Vaše osobní údaje do třetí země, mezinárodní organizaci nebo jiným, než výše uvedeným třetím osobám.

5. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  • vzít souhlas kdykoliv zpět,
  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Nechal jsi ten košík tam jen tak, že jo?

Zadejte své podrobnosti níže, abyste si mohli uložit svůj nákupní košík na později. A kdo ví, možná vám dokonce pošleme sladký slevový kód :)